Dupa o lunga perioada de tacere, Andreea Mantea a dezvaluit de ce a ajuns in situatia de fata: singura si cu un copil de crescut.

Vedeta a vorbit despre motivele care au dus la despartirea de Cristian Mitrea, despre cat este de hotarata sa isi creasca singura copilul si despre planurile sale, printr-un mesaj postat pe pagina personala de pe un site de socializare:

„Nu o sa fie greu! Nici macar o data nu o sa simta lipsa tatalui. O sa am grija de asta foarte, foarte bine. Inca din luna a sasea el nu a mai fost interesat de acest copil si drumurile nostre s-au despartit, fiecare avand prioritatile lui. Incă din luna a sasea s-a pus punct si acolo a fost capatul. Acolo s-a încheiat. Stop! Am spus in mesaj despre lucruri grave care s-au întâmplat intre noi doi. Neinteleri pe care eu ca mama, atunci viitoare mamica, iar acum ca mama, nu as putea sa trec peste ele si nu le-as accepta sub nicio forma in casa mea, in familia mea, si mai cu seama, langa copilul meu.”

Chiar daca din mesaj pare ca sportivul ar fi fost primul care a dat bir cu fugitii, decizia finala a luat-o Andreea. Un lucru intelept ar spune unii, care nu sunt adeptii unei relatii de familie nesanatoase care poate afecta dezvoltarea copilului, sau un gest necugetat, asa cum l-ar cataloga altii, obisnuiti probabil cu astfel de situatii, pentru care familia ramane familie, indiferent cata bataie ar manca.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.