Modelul Laurette inca nu a reusit sa treaca peste despartirea de tatal fetitei sale, desi ea sustine ca a lasat povestea cu acesta exact acolo unde trebuie sa stea, in trecut. O contrazice insa starea sanatatii sale, unde, din ce in ce mai des se resimt efectele relatiei nocive cu fostul iubit.

Laurette marturiseste ca sufera de atacuri de panica, iar un episod de acest gen a adus-o chiar la spital acum ceva vreme. Modelul a avut parte de un moment dificil de curand, cand stresul si supararea despartirii de tatal copilului ei si-au spus cuvantul. Acestea au cauzat un atac de panica sever, ea ajungand la spital, unde a fost chiar internata timp de trei zile.

”Am facut analizele acum o luna si jumatate, cand am facut un atac de panica. Toata lumea stie ca am trecut printr-o despartire si am avut si probleme, nu am avut o stare de sanatate foarte buna si am avut ceva probleme si am avut un atac foarte puternic de panica. Am ajuns la spital, am fost internata trei zile. Si multumesc lui Dumnezeu, cu ajutorul medicilor am reusit sa imi revin. Din cauza stresului, probleme, ganduri. Am stat de vorba cu psihologul doua saptamani la rand. E foarte greu sa treci printr-o despartire, mai ales dupa o relatie de 6 ani si am si un copil”, a declarat Laurette.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.